Rólunk

AmbrusCégünk az 50-es évek végétől a Magyar Televízióval együtt növekedett a stúdióeszközök gyártásának területén, a lámpapark kialakításának és fejlesztésének szerves részeként, hála az alapító Balogh Ferenc feltalálói kvalitásainak és kreativitásának. Ő fejlesztette ki a rövidesen „Balogh lámpa” vagy egyszerűen ”Balogh” néven elterjedt 1 illetve 2 kW-os derítőlámpa-családot ami évtizedeken keresztül a stúdióvilágítás egyik meghatározó eleme volt.
A cég korai tevékenységének csak egy részét képezte a stúdiótechnika, emellett több saját fejlesztésű termék gyártásával is foglalkozott a szabadalmaztatott elektromos kávépörkölőtől a teniszlabdán, motorbiciklikürtön, postai bélyegzőpárnán keresztül az automata levegőminta-vevő készülékig. A sort még hosszan lehetne folytatni, mára azonban teljes kapacitással stúdiólámpákat, lámpaállványokat, adaptereket és egyéb kiegészítőket (többek közt kamera válltámaszt, projekorfüggesztőt, lámpafüggesztőt is) gyártunk. Termékeink a helyi televíziózás kialakulásával párhuzamosan az ország minden szegletébe eljutottak, és a mai napig a legtöbb stúdióban megtalálhatók. A TV-, fotó- és videóstúdiók mellett a színpadi igényeket is kiszolgáljuk, szinte minden hazai színházban, művelődési házban fellelhetők a BALOGH lámpaállványok, C-kampók, biztonsági sodronyok.
A hazai stúdiók, intézmények és magánszemélyek kiszolgálása mellett kiterjedt exporttevékenységet folytatunk keleti és nyugati irányba egyaránt.
Cégünk mindvégig megőrizte családi jellegét: jelenleg a harmadik generáció aktív, sőt a negyedik is kóstolgatja a szakmát – okkal reménykedünk a további sikeres működésben.
Gondolkodásunk középpontjában az ügyfél igényei állnak, így a számos szériagyártmány mellett egyedi kialakítású termékeket is legyártunk. Nagyban építünk a lelkiismeretes élőmunkára, így tömegcikkek helyett „kézműves” termékeket kínálunk.
Mivel termékeink zöme saját gyártmány, a raktárról vagy minimális határidőre való szállítás előnye biztosított.
Szívesen látjuk telephelyünkön, ahol a termékeket megtekintheti, illetve kipróbálhatja  termékeinket.
Érezze otthon magát honlapunkon, és bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal!