Így készül: A lámpaállvány öntvényei

Kedves Látogató!

Készült egy rövid kis videó, ami bemutatja a Balogh lámpaállvány család gyártásának az egyik legizgalmasabb és legkényesebb fázisát, a csatlakozó alumíniumöntvények és a hozzájuk tartozó marokcsavarok öntését. Látható, hogy az ismert minőségű gyártmányok egyszerű, ám elévülhetetlen eljárással készülnek, kevés emberrel, de nagy gonddal. Talán megtévesztően könnyednek tűnnek a műveletsorok. Ám egy egész napos öntés során a nagy hőterhelés mellett akár 180-szor is szét- és összeszereljük a szerszámokat – forró vasas erőnléti edzésnek megállja a helyét. Az öntöttvas kokillák hőmérséklete kb 300°, az alumíniumé 650 -700° között mozog.

Ezzel a módszerrel készülnek a lámpaállványok öntvényei a legkisebbtől a legnagyobb méretekig, valamint az összes alumínium kiegészítőnk, mint pl. a lámpacsipesz  vagy a gobófej.

Részletes technológiai leírás helyett tekintsenek bele egy kicsit mindennapi munkánkba!

Üdvözlettel: Balogh Ambrus

A videó ügyfelünk, a Ballonlamp Hungary közreműködésével készült.

http://www.ballonlamp.com

 

Megújult a honlapunk!

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel mutatom be új honlapunkat! Mostantól alaposabban és áttekinthetőbben tájékozódhat termékeink felől. Különösen is figyelmükbe ajánlom újabb termékeinket, amelyek a régi honlapon még nem szerepeltek.

Ezek közé tartozik a teleszkópos lámpafüggesztő (droparm, vagy extender) vagy a moduláris derítőkeret (butterfly).

Megtalálják lámpaállvány kínálatunk szokásos darabjait, plusz 1-2 új típust, hidegfényű derítőlámpáinkat, valamint az összes világítástechnikai kiegészítőt amit gyártunk ill. raktáron tartunk.

Szívesen vesszük észrevételeit akár a honlappal, akár termékeinkkel kapcsolatban!